2970 Schilde

Hoge Haar 24

+32 3 288 12 12

24/7 Bereikbaar

MA - VR 09:00 - 17:00

Online altijd bereikbaar

Over Ons

Pharinex is een 100% familiaal en lokaal bedrijf dat 12 jaar geleden is opgericht met als doel Premium voedingssupplementen in de apotheek te brengen aan een maatschappelijk scherpe prijs.

We hebben zeer veel ervaring in huis, in de ontwikkeling, productie, verdeling en kwaliteit van geneesmiddelen en voedingssupplementen.

Met producten en grondstoffen waar we 100% achterstaan. Waar we zeker zijn van de zuiverheid en de werking. De kracht van onze producten zit in de synergie van de verschillende grondstoffen, welke elkaar ondersteunen en/of de werking versterken.

Wij ontwikkelen onze producten zelf naar de laatste wetenschappelijke studies. Wij brengen alleen maar producten op de markt waar we zelf in geloven, welke we zelf nemen en welke wij ook aanraden aan familie en vrienden.

Onze producten worden allemaal lokaal geproduceerd, onder de strenge GMP en GMP+ voorschriften. We vragen onze lokale Belgische leveranciers ook onze grondstoffen/verpakkingsmaterialen lokaal aan te kopen, zodat wij de lokale economie steunen in België.

Hierdoor hebben wij ook een lage ecologische voetafdruk.

Al onze producten dragen ook een notificatie nummer uitgegeven door federaal agentschap van de voedselveiligheid. Zodat je er zeker van bent dat alle grondstoffen en producten voldoen aan de Europese wetgeving.